Mitä kaikkea on tulevaisuuden naisen jääkaapissa? Sellaisen  opiskelijarukan?

Katsotaanpa.

Jääkaappi itsessään? Joku sanoi kerran ruokapöydässä, että jääkaappien ovien puolisuutta ei ole enää vaivatonta vaihtaa, koska kaapit ovat täynnä elektronikkaa.

Entä tulevaisuudessa. Onko kaapeissa yhä elektronikkaa ovissa. Haluavatko ne kertoa käyttäjälleen saloja kaapin sisällöstä? Äh - eivät ne halua. Jos tietoa pitää kaapista kertoa, niin taskussa on laite, joka tekee sen jääkaappia paremmin.

Jääkaappi on vain jääkaappi ja paljon yksinkertaisempi opiskelijarukalla. Sellaisen kaapi kätisyyden voi muuttaa kuka vain kättelyssä.

Jääkaappi voi olla korkeintaan halvempi ja sitä voi helposti liikutella. Se voi vaikka olla pyörillä tai liikkua muilla keinoilla.

Mutta mitä kaapissa?

Opiskelijat pitävät halvoista ruuista. Tonnikala on tulevaisuudesta kallista lystiä, joten tonnikalaa tuossa kaapissa ei ole. Ruokaa tuotetaan yhä enemmän soijasta - siitä huolimatta, että on syntynyt kansanliikkeitä, jotka verisesti ottavat yhteen soijan viljelijöiden kanssa. "Tuhoatte maan!" on kansanliikkeiden motto.

Soija viljelmät autioittava aarniometsiä - niitä metsiä, joita tulevaisuudessa on jo todella vähän.

Siis jääkaapissa on soijavalmisteita. Jonkun verran luksus lihaa. Erilaisia maitotuotteita - rahka ei koskaan kuole, eikä jogurtti.

Soijamakkara on rajutuote. Sitä löytyy jääkaapista.

Leikkeitä? Naudanliha ei ole menettänyt merkitystään, vaikka se on kallista. Mutta nautoja on yhä ja rukan kaapista löytyy runsaasti proteiinia.

Juomia? Jotain terveyssössöjä, jotka ovat väriltään mahdollisemman neutraaleja ja varmasti sisältävät jotain bakteerijuttua, joka auttaa elämää ja ruuansulatusta.

Pikku pullo halpaa punaviiniä?

Punaviini ei katoa, vaikka onkin litkua, joka voi pilata elämän.

Lisää tarjokkaita?

Vihanneksia ja perunaa. Peruna on halpaa. Perunan hinta laskee, kun varallisuus kasvaa. Erikoinen tuote. Kulkee vastavirtaan, kuten kaikki perunan kaltaiset perusraakaineet, joista voi luoda upeita jalosteita.

Siinä joitakin aatelmia tulevaisuuden opiskelijatytön jääkaapista.

Onko aatelmia vielä lisää?